Trapconfigurator
  • slide-1
  • traprenovatie-slider
  • up1

“Wij zijn zeer tevreden over de traprenovatie door Jos. Via hebben hem leren kennen via een bekende. Jos werkt zeer nauwkeurig, terwijl het in ons oude huis lastig werken was vanwege de vele ongelijkheden. Dat heeft hij allemaal netjes opgelost. De prijs en kwaliteit staan bij Up2Go goed in verhouding tot elkaar.”

- Mevrouw Van Delft, Dongen

“Ik had een trap met vloerbedekking en daar wilde ik iets anders voor. In het verleden heb ik diverse trappen geschilderd, maar dat vraagt teveel onderhoud. Via een kennis kwam ik bij Up2Go Traprenovatie. En in vergelijking met een aantal prijzen op internet kwam Jos Nollen met een scherpe offerte. De traprenovatie is helemaal naar wens verlopen.”

- Mevrouw Janszen, Oosterhout

“Ik heb meerdere leveranciers gevraagd voor een offerte. Bij een aantal van hen had ik het gevoel dat ze me echt iets wilden verkopen, bijvoorbeeld een nieuwe trapleuning. Bij Jos had ik dat gevoel niet, hij kwam direct vertrouwd over. Dat vind ik wel belangrijk als je geld uitgeeft aan een traprenovatie. Jos heeft me goed geadviseerd over de kleur die het beste past bij de vloeren. Hij heeft intussen ook een traprenovatie gedaan bij een vriendin van me.”

- De heer Prinse, Dongen

“Wij dachten al een paar jaar aan traprenovatie, maar vonden de prijs aan de hoge kant. Totdat we met Up2Go in contact kwamen. Jos rekende een scherpe prijs. Hij heeft ons ook goed geadviseerd over de donkere kleur van de traptreden, in combinatie met onze bestaande vloer. De trap is in één dag vlot en netjes gerenoveerd. Wij zijn erg tevreden.”

- Mevrouw Van Noije, Dongen

“Iemand tipte ons over Up2Go Traprenovatie en daar zijn we nog steeds dankbaar voor. De traprenovatie maakte hier deel uit van een grotere verbouwing. Jos Nollen heeft ons geadviseerd over de combinatie van witte, geschilderde zijkanten met granieten traptreden. Die kleurcombinatie komt nu in ons hele huis terug. Jos is bijzonder deskundig in zijn werk, hij kan adviseren maar ook hard werken. De traprenovatie kwam als laatste in onze verbouwing. Dan vrees je even voor beschadigingen aan de muren, maar Jos werkt erg nauwkeurig.”

- Familie Brekelmans, Dongen

“Jos verdient een dikke pluim voor zijn werk. Ik kan hem echt iedereen aanbevelen en dat heb ik ook al een paar keer gedaan bij bekenden. Jos is een vakman. Hij heeft een groot inlevingsvermogen in de wens van de klant. Bij ons wist hij precies hoe wij onze trap gerenoveerd wilden hebben. Hij komt afspraken na, is netjes in de afwerking en hij levert een prachtig product voor een nette prijs.”

- Familie Van IJken, Tilburg

“Via internet kwamen we bij Up2Go traprenovatie terecht. Jos Nollen gaf ons direct bij de eerste kennismaking een gevoel van vertrouwen. Hij heeft verstand van zaken en combineert dat met een nette prijs. Ons idee was eerst de trap beneden te laten renoveren, maar Jos gaf ons het advies om de open draaitrap naar de tweede verdieping dicht te maken voor de veiligheid. En hij heeft gelijk, onze trap is nu een stuk veiliger. Een traprenovatie is wel een serieuze investering waar we voor gespaard hadden, maar achteraf hadden we dit een paar jaar eerder moeten doen. Bovendien hebben we nu geen schilderwerk meer.”

- Familie De Bruin, Dongen

“Tijdens de verbouwing van ons huis hebben we onze trap laten renoveren door Up2go Traprenovatie. Jos is een vakman, hij denkt goed mee en kijkt daarbij ook naar de stijl van het huis. Wij hebben een sfeervolle jaren 30 woning en de nieuwe trap past daar geweldig goed bij. We zijn er superblij mee!”

- Familie Buijsen, Steenbergen

Up2Go verzorgt traprenovaties in Brabant en ook daarbuiten. Ook qua klanttevredenheid gaan wij voor de overtreffende trap. U vindt hieronder een aantal ervaringen van klanten. Dit zijn waargebeurde verhalen!

- Familie Brekelmans, Dongen